xComfort Smarthusløsning

xComfort smarthusløsning styrer boligen din. Moderne systemer kan kontrollere og styre lys, oppvarming og alarmen i boligen – uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Idéen bak et smarthus er at det skal være med på å øke sikkerheten, redusere energiforbruket og bedre komforten i hjemmet. I løpet av de siste ti årene er smarthus-teknologien blitt tilgjengelig og rimelig nok for boligeiere.

Redusert strømregning med energisparing
Den kanskje viktigste delen av smarthusene er teknologien som bidrar til energisparing. Energibruken i boliger med sentral kontroll på varmekildene er vesentlig lavere enn i boliger uten slike systemer, og strømregningen kan reduseres med mange tusen kroner

Adgangskontroll
På mange nye boliger er nøkkelen erstattet med fingeravtrykk til beboerne. Koblet sammen med et alarmanlegg gir dette trygghet for beboerne. Noen systemer kan lagre de forskjellige beboernes profil. Når vedkommende låser opp inngangsdøren med fingertuppen kan systemet slå på det som er lagret i profilen.

Smarthus styrer boligen via Internett
De mest avanserte smarthusene kan i sin helhet kontrolleres og styres fra utsiden av huset, over Internett eller via en smarttelefon. For eksempel kan varmen i huset heves og senkes, eller stekeovnen slås på når du er på vei hjem til middag.

Styringssystem i eldre boliger
I eldre boliger er det ikke så vanlig å installere styringssystemer, men det er fullt mulig med litt ekstra planlegging.

Mange forskjellige systemer
Det finnes åpne styringssystemer som benyttes av flere produsenter. Disse kan gi deg bredere valgmuligheter men også litt tyngre administrasjon. Andre systemer er knyttet til én leverandør og kan derfor være enklere å bruke.

Elfag-elektrikeren kan hjelpe med å finne fram til riktig styringssystem utifra dine behov.

Kontakt skjema
Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt

  Kontakt oss

  Elektro Team AS
  Telefon: 930 91 200
  E-post: post@elektro-team.no

  Hitra

  Skolegata 6
  7240 Hitra

  Frøya

  Nabeitveien 9
  7263 Hamarvik